Willis Towers Watson ja Alexander Incentives Oy yhteistyöhön

Henkilöstöratkaisujen konsultointia tarjoava Willis Towers Watsonin Data Services ja Alexander Incentives Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen.

Willis Towers Watson on kansainvälinen konsulttiyritys, jonka palvelutarjonta kattaa kaikki asiakasyritysten kokonaispalkitsemisen osa-alueet henkilöstöeduista ylimmän johdon palkitsemiseen. Yrityksellä on alan laajin, globaali palkitsemisen tietokanta, joka sisältää vertailutietoa kuudesta eri maanosasta.

Yhteistyö lähti liikkeelle asiakkaistamme. Yhä kansainvälisemmillä asiakasyrityksillämme on tuottamamme suomalaisen vertailutiedon ja trendien lisäksi tarvetta kansainväliselle näkökulmalle niin palkkatasojen kuin muualla käytettävien kannustinmallien osalta. Willis Towers Watsonin pragmaattinen ja selkeä tapa tehdä palkitsemisvertailuja ja analyysejä sopii hyvin yhteen Alexander Incentives Oy:n käyttämien tutkimusmenetelmien ja toimintatapojen kanssa.

Maailman johtavalle palveluntarjoajalle suomalainen yhteistyökumppani tuo arvokasta lisätietoa paikallisesta markkinasta. ”Alexander Incentives Oy:n asiakaslähtöiset palveluratkaisut ja analyyttinen lähestymistapa ovat tehneet minuun vaikutuksen. Olemme iloisia, että voimme yhdistää Willis Towers Watsonin kansainvälisen osaamisen Alexander Incentives Oy:n vahvaan markkina-asemaan.”, kertoo Willis Towers Watsonin johtaja Anders Tapper.

Willis Towers Watson (Nasdaq: WLTW) on maailman johtava palkitsemisen, henkilöstöratkaisujen ja vakuuttamisen neuvonantaja, jolla on laaja kokemus kansainvälisten yritysten strategisen palkisemisen kehittämisestä. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1828 ja se työllistää 39 000 ihmistä yli 120 maassa. Lisätietoja: https://www.willistowerswatson.com

Alexander Incentives Oy on omistaja-arvoa kasvattavien kannustinjärjestelmien suunnitteluun, markkinavertailuun ja käyttöönottoon liittyviä neuvonantopalveluja tarjoava suomalainen konsulttiyritys. Lisätietoja: http://www.alexander.fi

Julkaisupäivä 13.3.2017