Asiakasinformaatio

Tietosuoja

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen on alkanut 25.5.2018. Alexander Group Oy:lle, Alexander Incentives Oy:lle ja Alexander Corporate Finance Oy:lle niiden henkilörekistereihin rekisteröityjen henkilöiden tietojen suojaaminen ja yksityisyyden kunnioittaminen on tärkeää. Tällä viestillä haluamme kertoa sinulle, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sille, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Vaikka tapa, jolla käytämme tietojasi, ei muutu, olemme päättäneet uudistaa tietosuojakäytäntömme antaaksemme sinulle tarkemman ja selkeämmän selityksen henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, mitä voit hallita. Tietosuojaselosteemme kertoo, millä tavoin käsittelemme ja suojaamme sinun henkilötietojasi sekä mitkä ovat sinun oikeutesi.

Kun kehitämme palvelujamme tai lainsäädännössä tapahtuu muutoksia, henkilötietojen käsittelyymme voi tulla muutoksia. Silloin päivitämme tietosuojaselosteemme henkilötietojesi käsittelystä. Sinua koskevista oleellisista muutoksista kerromme erikseen.

Yhteyshenkilömme tietosuojakysymyksissä:

  • Alexander Group Oy ja Alexander Incentives Oy: Tietosuojavastaava Pirkko Malinen, puh. 050 366 0105, sähköposti: pirkko.malinen@alexander.fi
  • Alexander Corporate Finance Oy: Tietosuojavastaava Markus Simonen, puh. 041 514 0521, sähköposti: markus.simonen@alexander.fi

Löydät tietosuojaselosteemme alla olevista linkeistä:

 

Alexander Incentives Oy

 

Alexander Corporate Finance Oy

 

Asiakkaiden luokittelukriteerit ja Sijoituspalvelulain mukaiset tiedot Alexander Corporate Finance Oy:stä