Erkki Helaniemi

Osakas, hallituksen PJ, Alexander Group Oy

OTK

Erkki on toiminut Corporate Finance -alalla 35 vuotta. Vuodesta 1988 hän on toiminut nykyisen Aktia Alexander Corporate Finance Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja osakkaana. Työurallaan Erkki on toiminut projektijohtajana tai -ohjaajana sadoissa pääomamarkkinatransaktioissa. Aiemmin Erkki toimi myös monien pörssiyhtiöiden neuvonantajana palkitsemiseen ja kannustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Viime vuosina hän on auttanut useita keskisuuria yhtiöitä haastavissa rahoituksen uudelleen järjestämisissä.

Erkki on aiemmin toiminut useiden suurten yhtiöiden hallituksissa. Hänellä on kokemusta myös Pörssisäätiön Helsingin yliopiston sijoitustoimikunnan puheenjohtajana toimimisesta ja hän on edelleen jäsenenä monien kulttuurilaitosten ja säätiöiden hallintoelimissä. Erkki on suorittanut juristin tutkinnon Helsingin yliopistosta ja harrastaa vapaa-ajallaan muun muassa metsästystä, tennistä ja sulkapalloa.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä