Palvelu

Yrityskaupan neuvonanto

Toteutamme asiakasta varten räätälöityä yrityskaupan taloudellista neuvonantoa. Syvällinen asiantuntemuksemme ja kokemuksemme varmistavat asiakkaallemme täyden hyödyn myös analyysi- ja arvonmääritysosaamisestamme.

Onnistunut yrityskauppa luo arvoa omistajille

Yrityskaupat ovat yrityksille usein hyvin merkityksellisiä päätöksiä omistaja-arvon näkökulmasta, jolloin kyky liiketoiminnan monipuoliseen analysointiin sekä riskien ymmärtämiseen korostuu. Yritys- ja liiketoimintakaupat ovat aina yksilöllisesti määriteltyjä projekteja, joissa taloudellisen neuvonannon määrä vaihtelee. Toimimme projekteissa asiakkaan toivomassa roolissa, ja palvelumme yrityskaupan neuvonannosta kattaa yrityskaupan kaikki vaiheet suunnittelusta ja valmistelusta kaupan toteutukseen. Kattava kokemuksemme sekä syvä asiantuntemuksemme luovat arvoa asiakkaallemme sekä varmistavat onnistuneen järjestelyn.

Yrityksen myyntiprosessi voidaan toteuttaa monin eri tavoin. Näitä ovat esimerkiksi kahdenkeskinen neuvottelu tai huutokauppa. Huutokauppa voidaan tilanteen mukaan tehdä joko laajana (yli 10 ostajakandidaattia) tai suppeana (muutamia ostajakandidaatteja). Toimimme taloudellisina neuvonantajina usean tyyppisissä transaktioissa:

• Yritysostot ja -myynnit
• Fuusiot ja uudelleenstrukturoinnit sekä niiden rahoitus
• Private Equity -transaktiot

Toimimme projekteissa asiakkaan toivomassa roolissa

Emme pelkää monimutkaisiakaan transaktioita ja autamme asiakastamme löytämään sekä toteuttamaan strategisesti parhaan vaihtoehdon. Toimimme yrityskaupassa joko myyjän- tai ostajan neuvonantajana ja mukautamme palvelumme tarkoitukseen sopivaksi.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä