Tietosuojaseloste

Tietosuoja

EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation, GDPR) soveltaminen on alkanut 25.5.2018. Henkilörekistereihin rekisteröityjen henkilöiden tietojen suojaaminen ja yksityisyyden kunnioittaminen on tärkeää Alexander Group Oy:lle ja Aktia Alexander Corporate Finance Oy:lle. Tällä sivulla haluamme kertoa sinulle, miten käsittelemme henkilötietojasi.

Uusi lainsäädäntö määrittää vaatimuksia henkilötietojen käsittelyn läpinäkyvyydelle sekä sille, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. Vaikka tapa, jolla käytämme tietojasi, ei muutu, olemme päättäneet uudistaa tietosuojakäytäntömme antaaksemme sinulle tarkemman ja selkeämmän selityksen henkilötietojesi käsittelystä ja siitä, mitä voit hallita. Tietosuojaselosteemme kertoo, millä tavoin käsittelemme ja suojaamme sinun henkilötietojasi sekä mitkä ovat sinun oikeutesi.

Kun kehitämme palvelujamme tai lainsäädännössä tapahtuu muutoksia, henkilötietojen käsittelyymme voi tulla muutoksia. Silloin päivitämme tietosuojaselosteemme henkilötietojesi käsittelystä. Sinua koskevista oleellisista muutoksista kerromme erikseen.

Löydät tietosuojaselosteemme alla olevista linkeistä:

 

 

Asiakkaiden luokittelukriteerit ja Sijoituspalvelulain mukaiset tiedot Aktia Alexander Corporate Finance Oy:stä

 

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä