Palvelu

Hyväksytyn neuvonantajan palvelut

Toimimme hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser) First North -markkinapaikalle listautuville/listautuneille yrityksille. Olemme tällä hetkellä selkeä markkinajohtaja Helsingin pörssin First North -yhtiöiden hyväksyttynä neuvonantajana.

Valvomme, että yhtiö täyttää markkinapaikan vaatimukset sekä kulloinkin voimassa olevat velvoitteet

First North -markkinapaikalle listautuvalla yhtiöllä on oltava hyväksytty neuvonantaja, joka avustaa yhtiötä erinäköisissä tilanteissa ja valvoo, että yhtiö täyttää markkinapaikan vaatimukset sekä kulloinkin voimassa olevat velvoitteet. Listautuminen on iso askel yritykselle ja sen takia on tärkeää, että sitä ovat tukemassa kokeneet ja asiantuntevat ammattilaiset. Autamme asiakkaitamme kaikissa listautumisprosessin vaiheissa sekä listautumisprosessin jälkeisessä toiminnassa markkinapaikalla.

Olemme tällä hetkellä selkeä markkinajohtaja First North -yhtiöiden hyväksyttynä neuvonantajana

Hyväksyttynä neuvonantajana varmistamme, että asiakkaamme täyttävät markkinapaikan vaatimukset ja kulloinkin voimassa olevat velvoitteet. Autamme asiakkaitamme hakemusprosessissa, hallinnoinnin järjestämisessä sekä First North -sääntöjen noudattamisessa. Asiakkaamme pitävät tukeamme tärkeänä esimerkiksi tiedottamiseen liittyvissä asioissa.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä