Palvelu

Rahoituksen järjestäminen

Olemme nousseet viime vuosina johtavaksi suurista pankeista riippumattomaksi rahoituksen järjestäjäksi.

Rahoitus suoraan sijoittajilta mahdollistaa yrityksen investoinnit ja kasvun

Olemme suurista pankeista riippumaton rahoituksen järjestäjä, kun yritys haluaa hankkia rahoitusta suoraan pääomamarkkinoilta. Meillä on laajat suhteet kaikkiin merkittäviin suomalaisiin sijoittajiin ja kattava kokemus erilaisten rahoitusvälineiden liikkeeseenlaskusta. Toteutamme asiakkaan toiveiden mukaisen rahoitusjärjestelyn vankalla ammattitaidolla, erinomaisilla sijoittajasuhteilla sekä kattavalla kokemuksella.
Hoidamme asiakkaan puolesta pääomamarkkinoilta hankittavan rahoituksen suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen. Rahoituksen hankinnassa voidaan tilanteen ja tarpeen mukaan hyödyntää ainakin seuraavia vaihtoehtoja tai näiden yhdistelmiä:

• Osakeanti: suunnattu- tai muu osakeanti
• Vaihtovelkakirjalaina
• Hybridilaina
• Pääomalaina
• Joukkolaina

Kokenut pääjärjestäjä vapauttaa johdon resursseja varsinaiseen liiketoimintaan

Hoitamamme prosessi rahoituksen järjestämiseksi on suoraviivainen ja tehokas ja kattaa kaikki vaiheet suunnittelusta toteutukseen. Hoidamme käytännön toimenpiteet ja koordinoinnin alusta loppuun, jolloin asiakkaamme työpanos minimoidaan. Erinomaiset sijoittajasuhteemme ovat tärkeitä rahoitusinstrumentin myynnin kannalta ja kokeneena rahoitusjärjestelyiden pääjärjestäjänä varmistamme sujuvan tehtävien koordinoinnin eri järjestäjätahojen ja muiden neuvonantajien välillä.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä