Jaakko Niemelä

Osakas, TJ, Aktia Alexander Corporate Finance Oy

KTT

Jaakolla on 20 vuoden kokemus Corporate Finance -liiketoiminnasta ja siihen liittyvistä monipuolisista ja vaativista tehtävistä. Aktia Alexanderilla hän on ollut vuodesta 2003, jolloin hän aloitti toimitusjohtajan tehtävänsä. Ennen uraansa Aktia Alexanderilla hän toimi muun muassa toimitusjohtajana ja pääanalyytikkona Mandatum Pankkiiriliikkeessä, pääanalyytikkona Pankkiiriliike Protoksessa sekä pääanalyytikkona ja sijoitusanalyytikkona Opstock Pankkiiriliikkeessä yhteensä noin kymmenen vuoden ajan. Jaakon keskeisiin tehtäviin Aktia Alexanderilla kuuluu toimitusjohtajan tehtävän lisäksi vastata asiakasmyynnistä, keskeisistä instituutiosijoittajakontakteista sekä toimia arvonmäärityksen asiantuntijana.

Uransa aikana Jaakko on ollut mukana tuottamassa seitsemää eri arvonmääritykseen ja sijoittamiseen liittyvää kirjaa, joista esimerkkeinä: Yrityksen arvonmääritys, Yrityskauppa (arvonmäärityksen osio) sekä Ammattimainen sijoittaminen. Hänellä on myös kokemusta arvonmääritykseen liittyvistä säännöllisen kouluttajan ja puheenjohtajan tehtävistä muun muassa seuraavien koulutuksen järjestäjien seminaareissa: SanomaPro, Talentum lakikoulutus ja Verohallinto. Lisäksi Jaakko on uransa aikana toiminut useissa keskeisissä luottamustoimissa, kuten esimerkiksi PKC Group Oyj:n hallituksen jäsenenä, Helsingin Pörssin (nykyinen OMX Nasdaq Helsinki) hallituksen varajäsenenä, sekä Arvopaperivälittäjien yhdistys APVY:n hallituksen jäsenenä. Koulutukseltaan Jaakko on kauppatieteiden tohtori (laskentatoimi/rahoitus) Vaasan yliopistosta.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä