Referenssin kuvaus

Toimimme pääjärjestäjänä Aallon Group Oyj:n listautumisessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle maaliskuussa 2019. Yhtiö keräsi listautumisannillaan noin 5,3 miljoonan euron varat. Listautumisanti ylimerkittiin selvästi ja Aallon Group sai listautumisannissa noin 2 300 uutta osakkeenomistajaa. Ensimmäinen kaupankäyntipäivä yhtiön osakkeella First Northissa oli 8.4.2019.

Olemme myös toimineet yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser) First North Finland -markkinapaikalla listautumisesta alkaen.

Aallon Group Oyj on vuonna 2018 perustettu suomalainen taloushallinnon ratkaisuihin keskittyvä yhtiö. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen tilitoimistopalveluita ja niitä tukevia asiantuntijapalveluita asiantuntemuksella ja henkilökohtaisesti. Aallon Groupin pro forma liikevaihto vuonna 2019 oli 16,7 miljoonaa euroa.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä