Yrjö Kopra

Osakas, TJ, Alexander Group Oy

OTK

Yrjön kokemus osakesijoittajana alkaa vuodesta 1971. Pian sen jälkeen tarjoutui tilaisuus oppia, mitä energian hinnan monikertaistuminen, korkeat korot ja inflaatio saavat aikaan osakemarkkinoilla. Työnteon pääomamarkkinoilla Yrjö aloitti 1985 Kansallis-Osake-Pankin pääkonttorissa lähinnä koti- ja ulkomaisten osake- ja lainaemissioiden parissa sekä lukuisia IPO-projekteja tehden. Vuodesta 1988 tämä työ on jatkunut nykyisessä Aktia Alexanderissa, jonka perustajia Yrjö on. Suuren osan työajastaan hän on käyttänyt johdon ja henkilöstön osakeliitännäiseen palkitsemiseen liittyvissä hankkeissa nykyisessä Evli Alexander Incentives Oy:ssä.

Yrjö on toiminut vajaan 20 vuoden ajan kolumnistina ensin Taloussanomat-lehdessä ja sen jälkeen Arvopaperi-lehdessä. Hän toimii tällä hetkellä hallintoelimissä yhteisöissä HelsinkiMissio ry (j), Ilkka Oyj (j) ja Meripuolustussäätiö sr (pj). Koulutukseltaan hän on oikeustieteen kandidaatti Helsingin yliopistosta (1983) ja ikuinen opiskelija Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen linjalla vuodesta 1981 alkaen. Tarpeen vaatiessa hän työskentelee myös ruotsiksi, englanniksi, saksaksi tai espanjaksi.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä