Referenssin kuvaus

Bilot Oyj fuusioitui Vincit Oyj:n kanssa heinäkuussa 2022. Bilot Oyj:n ja Vincit Oyj:n hallitukset allekirjoittivat helmikuussa 2022 yhdistymissopimuksen ja sulautumissuunnitelman yhtiöiden yhdistämiseksi sulautumisella. Fuusio astui voimaan 1.7.2022. Fuusion jälkeen Bilotin osakkeenomistajista tuli Vincitin osakkeenomistajia.

Toimimme Bilot Oyj:n taloudellisena neuvonantajana sulautumisessa. Olemme myös toimineet yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser) First North Finland -markkinapaikalla listautumisesta alkaen ja jatkamme fuusion jälkeen Vincit Oyj:n hyväksyttynä neuvonantajana.

Bilot Oyj on vuonna 2005 perustettu suomalainen ohjelmistokonsultointiin keskittyvä yhtiö. Bilot on digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä, joka pyrkii kehittämään asiakkaidensa kaupallista kyvykkyyttä parantamalla palvelukokemusta. Bilotilla on toimipisteitä Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Bilotin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 27 miljoonaa euroa.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä