Referenssin kuvaus

Toimimme pääjärjestäjänä EcoUp Oyj:n listautumisessa Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle syyskuussa 2021. Yhtiö keräsi listautumisannillaan noin 15 miljoonan euron varat ja myyjät noin 4,2 miljoonan euron varat. Listautumisanti ylimerkittiin ja EcoUp sai listautumisannissa noin 4 500 uutta osakkeenomistajaa. Ensimmäinen kaupankäyntipäivä yhtiön osakkeella First Northissa oli 29.9.2021.

Olemme myös toimineet yhtiön hyväksyttynä neuvonantajana (Certified Adviser) First North Finland -markkinapaikalla listautumisesta alkaen.

EcoUp Oyj on vuonna 1979 perustettu suomalainen kiertotalouteen keskittyvä yhtiö. EcoUp tarjoaa asiakkailleen hiilineutraaleja, ylijäämävapaita, energiaa säästäviä ja kilpailukykyisiä tuotteita, palveluita ja teknologioita, jotka auttavat sen asiakkaita tekemään niiden toiminnasta ympäristöystävällisempää. EcoUpin liikevaihto vuonna 2021 oli 31,4 miljoonaa euroa.

Aktia Alexander Corporate Finance Oy

Tarjoamme laaja-alaisesti investointipankki- ja neuvonantopalveluita useisiin eri tilanteisiin. Meillä on laaja kokemus monipuolisesta Corporate Finance -liiketoiminnasta.

Osoite: Pohjoisesplanadi 37 A 00100 Helsinki

Ota yhteyttä